top of page

Palautukset ja hyvitykset

Sinulla on oikeus palauttaa tuotteesi 14 päivän kuluessa tuotteiden vastaanottamisesta. Tämä edellyttää, että tuotetta ei ole käytetty. Jos haluat palauttaa tuotteen, ilmoitathan siitä meille etukäteen sähköpostitse ja varmista, että lisäät tilausnumerosi sekä sähköpostiin, että paketin sisälle lähettäessäsi paketin. Huomaa, että asiakas vastaa lähetyskustannuksista palauttaessaan tuotteita.

Palautusoikeus ei koske tilauksesta tehtyjä tuotteita, eikä tuotteita, joihin on tehty muutoksia tai personointeja (kuten yksilöllisesti suunniteltuja malleja).

HUOM!
Paketin noutamatta jättäminen ei ole sama kuin tilauksen peruuttaminen tai palauttaminen. Jos et noudata tilaustasi, sinulta veloitetaan tuotteiden palauttamisesta meille aiheutuvat lisäkustannukset.

Palautamme rahasi 14 päivän sisällä tuotteiden vastaanottamisesta.

Mikäli tuote saapuu sinulle viallisena, ilmoitathan siitä meille välittömästi. Lähetä meille sähköpostia ja kerro tilausnumerosi ja mikä tuotteessa on vikana. Liitä mukaan myös kuva vahingoittuneesta tuotteesta. Lähetämme sinulle ohjeet jatkotoimiin.

 

Kaikki palautukset tulee lähettää alla olevaan osoitteeseen. Ilmoitathan meille ensin lähettämällä kaikki asiaankuuluvat tilaustiedot sähköpostitse: koottart@gmail.com

----

Palautusosoite:

Koreena Design

Aurinkokatu 4 B 38

13200 Hämeenlinna

bottom of page